Volledige ontzorging

Van casco tot turn-key

Naast het plaatsen van wanden en plafonds nemen wij ook met veel genoegen de afwerking zoals schilderwerk, stoffering, akoestische elementen, trappen en keukens voor onze rekening.

Team Jellema bestaat uit een groep vaste in- en externe medewerkers en een flexibele schil van toegewijde zzp-professionals.

Projectontwikkelaars, aannemers en particulieren kunnen bij ons terecht voor maatwerk in advies, een kwalitatief hoogwaardig product en deskundige montage.

Adriaan Lodder

Aangenaam!

Als eerste contactpersoon voor onze opdrachtgevers ben ik vaak "het gezicht" van Jellema. Na een commerciële en bedrijfskundige achtergrond ben ik in de (af)bouw terechtgekomen bij Jellema Afbouw. Vandaaruit ben ik Jellema Projecten gestart. Inmiddels werk ik al zo’n 6 jaar met heel veel plezier in deze branche. Het geeft mij enorm veel voldoening om samen met onze opdrachtgevers en ons team telkens weer de hoogste haalbare prestatie neer te zetten. Wij maken graag het onmogelijke mogelijk!

Jellema Projecten biedt compleet afbouwpakket vanuit casco. We streven naar een optimale mix van design en functionaliteit. Met onze expertise en ervaring brengen we ideeën tot leven.

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken? De koffie staat klaar!

Samenwerken?

Bel ons of laat een berichtje achter

Neem contact met ons op

0342 - 45 09 15
info@jellema-projecten.nl